Lid worden van de Kunstkring

Het lidmaatschap staat open voor alle belangstellenden uit Leiderdorp, Leiden en omgeving. De contributie bedraagt € 35,00 per persoon voor het seizoen 2018-2019.
Indien sprake is van een gezamenlijke huishouding op hetzelfde woonadres betaalt het tweede lid € 27,00. Indien van toepassing, dan ook graag volledige naam + voorletters invullen op het Aanmeldformulier.

Hiervoor heeft men gratis toegang tot de maandelijkse lezing/bijeenkomst en kan men deelnemen aan andere door de Kunstkring georganiseerde activiteiten. Een heel inhoudelijk programma met genoeg aanknopingspunten voor nieuwe contacten. Ook ontvangt men 10x per jaar het Bulletin.
In verband met milieu en hoge portokosten sturen wij het Bulletin digitaal toe.

2014 04 ExpoCollage

 
foto vitrine1

De Kunstkring stelt zijn leden, die actief zijn op het gebied van beeldende kunst, regelmatig in de gelegenheid hun werk te exposeren in de eigen vitrine in het Atrium van De Sterrentuin. Vink op het Aanmeldformulier aan, indien u hiervan gebruik wilt maken.

Het seizoen loopt van september t/m juni. Wanneer men na 1·maart van het lopende seizoen lid wordt, betaalt men de helft van de contributie.

Uw verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze ledenadministratie en worden niet verstrekt aan andere instanties. Na ontvangst van uw aanmeldformulier ontvangt u onze bevestiging en factuur binnen enkele dagen.
IBAN-nummer NL21 INGB 0002729222 t.n.v. Kunstkring Leiderdorp te Leiderdorp.
Klik hier voor onze volledige Privacyverklaring.